Hrachový protein Bio Iswari©

Hledáte zdravý a výživný rostlinný proteinový prášek?

Hrachový protein je řešení! Hrách je luštěnina, známá 10 000 let pro své nutriční vlastnosti a jemnou chuť, ji oceňují po celém světě. Hrachový protein ze žlutého hrachu obsahuje velmi vysoké množství BCAA aminokyselin (čili s rozvětveným řetězcem), mezi něž patří valin, leucin a izoleucin. Na rozdíl od ostatních aminokyselin, které jsou metabolizovány v játrech, jsou zpracovávány přímo ve svalech a podílí se tak významně na stavbě svalové tkáně. Hrachový protein je proto ideální potravinou pro vegany a vegetariány, protože BCAA aminokyseliny jsou obsaženy hlavně v mase. Z rostlinných zdrojů v dýňovém semínku, kešu oříšcích, pohance a hnědé rýži. Ostatní luštěniny obsahují poměrně malé množství BCAA. Hrachový protein je přírodní proteinový doplněk v práškové formě, který lze připravit během několika okamžiků. Je to nejlepší volba pro ty, kteří potřebují další bílkoviny, ale chtějí se vyhnout mléku, pšenici, lepku, vejcím a sóje.

Proč si vybrat hrachový protein?

Vzhledem k tomu, že obsahuje všechny aminokyseliny, které potřebujete v podobném poměru, nacházejícím se v mase nebo vejcích. Nicméně, na rozdíl od živočišných bílkovin, hrachové obsahují esenciální mastné kyseliny, kyselinu listovou, minerální soli, vitamíny a enzymy, které jsou mimořádně stravitelné a vstřebatelné. V Iswari víme, jak obtížné je dodržovat veganskou stravu nebo vyživovat své tělo, když sportujete a chcete zvýšit svalovou hmotu. Existuje mnoho doplňků na trhu. Ale pro ty, kteří jsou netolerantní k lepku, sóji nebo laktózy, není snadné najít doplněk bílkovin s optimální kvalitou a absorpcí.

Vlastnosti

Hrachový protein je zdravý, organický, udržitelný, veganský a snadno stravitelný. Ale především je vysoce vstřebatelný tělem a snadno se připravuje. Nebudete trávit přípravou hodiny: Hrachový protein je připraven za pár okamžiků. Můžete jej přidat do smoothie, nápoje nebo jídla, jak vařeného, tak syrového. Jeho jemná chuť je vhodná pro jakýkoli recept.

Výhody

  • Snadno stravitelný, jednoduchý na přípravu
  • Může být přidán do jakéhokoli jídla nebo nápoje díky své jemné chuti
  • Vysoce vstřebatelné rostlinné bílkoviny
  • Okamžité zvýšení energie
  • Hypoalergenní
  • Vynikající pro každého, kdo netoleruje sóju, vejce a mléčné výrobky, lepek
  • Bez cukru
  • Bohaté na vitamíny B1 a B9 pro nervový systém
  • Vitamin C pro imunitní obranu a krevní oběh
  • Vysoký obsah kyseliny listové
  • Zdroj purinů (není určen pro osoby trpící dnou)
  • Plné minerálních solí, jako je hořčík, železo, draslík a vápník

Příprava

Připravte si jídlo, svačinu nebo nápoj bohatý na bílkoviny. Stačí přidat asi 20g/30g (přibližně 2 plné lžíce) hrachového proteinu. Pokud si chcete připravit výživné a energické jídlo, vmíchejte si do své teplé nebo studené polévky hrachový protein a nahoru nasypte několik konopných semen. Užívejte 40g před a po tréninku.

Vegan
Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je SEM-GLUTEN-INTERNACIONAL-2.png.
Cert. organic

Objevte další rostlinné proteiny: snadno stravitelné a netoxické pro játra! Super Vegan, Konopný, nebo Rýžový.