Rýžový protein obsahuje BCAA aminokyseliny. Na rozdíl od ostatních aminokyselin, které jsou metabolizovány v játrech, jsou tyto zpracovávány přímo ve svalech, a podílí se tak významně na stavbě svalové tkáně.
Iswari protein z hnědé rýže obsahuje 149% vysoce vstřebatelné bílkoviny. Ideální pro sportovce nebo ženy, zejména ty, kteří mají vegetariánskou nebo veganskou stravu. Rýžový protein je ideální pro ty kteří jsou alergičtí na sóju nebo syrovátku. S neutrální chutí, je rýžový protein ideální pro použití v polévkách, džusech nebo v tréninku Super-koktejlu.
Výhody
- 80 % vysoce vstřebatelných rostlinných bílkovin;
- Bez alergenů;
- Žádná chuť;
- Ideální pro ty, kteří sportují.
- Zdroj aminokyselin.
- Ideální pro starší lidi s nutričními nedostatky.
Příprava
20-30g (přibližně 2 polévkové lžíce) denně v koktejlech, kaši, jogurtu, dezertech a dalších přípravcích. Užívejte 40g před a po tréninku.
Rýžový protein obsahuje BCAA aminokyseliny (čili s rozvětveným řetězcem), mezi něž patří valin, leucin a izoleucin. Na rozdíl od ostatních aminokyselin, které jsou metabolizovány v játrech, jsou tyto zpracovávány přímo ve svalech, a podílí se tak významně na stavbě svalové tkáně. Obsahuje jich sice o něco méně než hrachový protein, ale oproti němu je naopak bohatý na methionin, což je esenciální aminokyselina, která se vyskytuje velmi omezeně v luštěninách. Pokud ty jsou pro nás hlavním zdrojem bílkovin, tak právě rýžový protein je ideální doplňkovou potravinou.
Objevte další rostlinné proteiny: snadno stravitelné a netoxické pro játra! Super Vegan, Konopný nebo Hrachový